Ecografie Mamară în Timișoara

Ecografia mamară este un instrument esențial în monitorizarea sănătății femeilor, oferind o metodă non-invazivă și nedureroasă pentru detectarea precoce a modificărilor mamare. 

La Centrul Profilaxia din Timișoara, combinăm profesionalismul personalului nostru medical cu tehnologia avansată pentru a oferi servicii de înaltă calitate și precise, asigurându-ne că fiecare pacient primește cea mai bună îngrijire posibilă.

Beneficiile Ecografiei Mamare

O ecografie mamara Timisoara reprezintă mai mult decât o simplă procedură medicală, este o promisiune de siguranță și încredere pentru fiecare femeie. Descoperă beneficiile acestei tehnici avansate:

 • Este esențială pentru identificarea timpurie a modificărilor mamare, de la chisturi simple la semne incipiente ale cancerului. Acest pas crucial permite intervenții rapide și tratamente personalizate, crescând semnificativ ratele de succes.
 • Realizarea unei ecografii mamare la centrul nostru este o experiență cât se poate de confortabilă. Procedura nedureroasă și non-invazivă, lipsită de radiații, asigură că pacientele se pot relaxa, știind că sunt în mâini bune. Rapiditatea și eficiența cu care este efectuată procedura minimizează orice potențial disconfort, permițând pacientelor să se întoarcă imediat la activitățile zilnice.
 • Poate fi efectuată oricând, fără restricții legate de perioada ciclului menstrual, ceea ce o face o opțiune accesibilă și convenabilă pentru toate femeile.

Alegând Centrul Profilaxia pentru ecografia mamară, alegi să îți pui sănătatea pe primul loc. Programează-te astăzi pentru pacea minții pe care o merită fiecare femeie.

Tipuri de Ecografie Mamară

La Centrul Profilaxia, oferim diverse tipuri de ecografie mamara în Timisoara pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărei paciente. Fiecare procedură este adaptată pentru a oferi cele mai precise informații posibile, ajutând la diagnosticarea și monitorizarea eficientă a sănătății mamare.

Ecografie Mamară Bilaterală

Ecografia mamară bilaterală constituie o examinare comprehensivă a ambelor sâni, permitând o comparație detaliată între structurile mamare. Această abordare este esențială pentru identificarea diferențelor asimetrice și pentru detectarea timpurie a oricăror anomalii. 

Recomandată pentru o evaluare completă, o ecografie mamara bilaterala asigură că niciun detaliu important nu este neglijat, oferind un fundament solid pentru un diagnostic precis și pentru planificarea tratamentului.

Prețuri pentru Ecografia Mamară

Investiția în sănătatea ta ar trebui să fie transparentă și accesibilă. La Centrul Profilaxia din Timișoara, ne angajăm să oferim claritate completă în ceea ce privește ecografia mamara, ca pret.

Mai jos vei găsi o listă detaliată în ceea ce privește partea de cost pentru ecografie mamara, inclusiv cea bilaterala. Alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și programează-te pentru o consultație.

Pachet consultație, ecografie, test PAP
400 RON
Consultatie + Eco tiroidian + Eco mamar
550 RON
Consultatie + Eco mamar
370 RON
Eco mamar
300 RON

Programare Ecografie Mamară

Programează-te pentru o ecografie mamara accesând formularul nostru online sau contactându-ne direct prin telefon sau email. Detaliile complete de contact și linkurile necesare sunt disponibile pe site-ul nostru pentru a-ți facilita accesul la programare ecografie mamara și la serviciile noastre.

 
 
Ne poți contacta telefonic la 0727 165 206 sau prin email la office@profilaxia.ro.

Alegeți Doctorul Specializat în Ecografie Mamară

Echipa noastră este formată din medici specializați în imagistică mamară, cu ani de experiență și calificări recunoscute. Alegerea unui specialist calificat este esențială pentru interpretarea corectă a ecografiei și pentru planificarea adecvată a oricăror măsuri suplimentare necesare.

Dr. Cosmin Brișan- Medic specialist Obstetrica Ginecologie, Doctor în Medicină. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. Are competență în Ecografie și a participat la numeroase proiecte, conferințe și traininguri profesionale. Este medic și la Spitalul Județean, Clinica Bega Timișoara.

Dr. Laura Brișan- Medic specialist Obstetrica Ginecologie. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. Are competență în Ecografie și a absolvit mai multe programe de pregătire postuniversitară.

Dr. Bădărău Mariana- Medic specialist medicină internă. Absolvent al facultății de Medicină N. Testimițeanu, Chișinău. Competență în Ecografie generală

Dr. Cherecheș Lavinia- Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie. Absolvent al facultății de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara. Stagiu de formare în Franța în perioada 2017-2019. Competență în Ecografie obstetricală și ginecologică. Competenta în Laparoscopie ginecologică. Formare profesională în rejuvenare vaginală-laser și PRP vaginal

Alege ce este mai bun pentru sănătatea ta și beneficiază de experiența celor mai doctori în ecografie mamara la Centrul Profilaxia din Timișoara. Suntem aici pentru a te asigura că primești cea mai atentă îngrijire, utilizând cele mai avansate tehnologii disponibile. Programează-te acum pentru o ecografie mamară și fă pasul cel mare către îngrijirea optimă a sănătății tale.

Întrebări Frecvente

Pentru a înțelege mai bine procedura de ecografie san și să te simți confortabil înainte de vizita ta, am adunat răspunsurile la cele mai comune întrebări ale pacientelor noastre.

Ce Poți Diagnostica cu Ajutorul Ecografiei Mamare?

Ecografia mamară este un instrument valoros în detectarea și monitorizarea diverselor afecțiuni și condiții ale sânilor. Printre acestea se numără:

 

 • Chisturi mamare: Formețiuni pline cu lichid care pot apărea în țesutul mamar.
 • Fibroadenoame: Tumori benigne, frecvent întâlnite la femeile tinere.
 • Cancer de sân: Depistarea timpurie a tumorilor maligne în stadii incipiente.
 • Mastoza fibrochistică: Schimbări benigne în structura țesutului mamar.
 • Infecții sau abcese: Identificarea inflamațiilor și a acumulărilor de puroi.
 • Modificări ale țesuturilor: Detectarea anomaliilor structurale și a modificărilor suspecte.

Cât Timp Durează o Ecografie Mamară?

O ecografie mamara este o procedură rapidă și eficientă. În general, examinarea durează între 15 și 30 de minute, în funcție de complexitatea cazului și de nevoile individuale ale pacientei.

Ce trebuie să știi înainte de a veni la clinică:

 • Programare: Asigură-te că ai o programare stabilită și confirmată.
 • Pregătire: Nu este necesară o pregătire specială înainte de ecografie. Totuși, evită utilizarea loțiunilor sau a deodorantelor pe sâni și zona axilară în ziua procedurii, pentru a nu interfera cu calitatea imaginilor.
 • Confort: Poartă haine confortabile care pot fi îndepărtate ușor în partea superioară a corpului.
 • Documentație: Adu cu tine orice documentație medicală anterioară, cum ar fi rezultatele altor teste sau ecografii, pentru o evaluare completă.

Prin aceste informații, ne asigurăm că experiența ta la Centrul Profilaxia este cât mai plăcută și eficientă posibil.

Nu amâna îngrijirea sănătății tale! Programează-te astăzi pentru o ecografie mamara la Centrul Profilaxia din Timișoara și beneficiază de expertiza celor mai buni specialiști și de tehnologia de ultimă generație. 

Contactează-ne acum pentru a stabili o consultație și a te asigura că primești îngrijirea de care ai nevoie. Pentru programări rapide și informații suplimentare, accesează formularul nostru online sau sună-ne direct.

Fii proactivă în grija pentru sănătatea ta și alege Centrul Profilaxia pentru cea mai bună îngrijire medicală!

Programează-te acum!