Ecografie Doppler Timisoara

Marius Frînculescu

Medic specialist chirurgie vasculară, competență în Ecografie

Ai trecut printr-o procedură intervențională sau chirurgicală la nivelul arterelor și ai nevoie de o monitorizare minuțioasă? 

Ți s-a recomandat de către medic investigații la nivelul arterelor pentru a evalua statusul sistemului venos? Sau pur și simplu îți dorești să vezi dacă sângele tău circulă în mod normal prin artere?

Atunci ai nevoie de o ecografie Doppler realizată în centrul Profilaxia din Timișoara.  Aici vom urmări împreună cu Dr. Marius Frînculescu, Medic specialist chirurgie vasculară, competență în Ecografie,  sistemul tău arterial, depunerile de colesterol sau existența trombozelor și îți vom recomanda tratament de specialitate, pentru a ne asigura că ești mereu în siguranță.

Ce este ecografia Doppler?

Ecografia doppler sau doppler venos oferă informații precise prin intermediul undelor ultrasonore, despre sistemul arterial periferic și cel venos periferic. 

Prin aceste ecografii Doppler realizate în Timișoara la Centrul Profilaxia, evaluăm dacă la nivelul arterelor există anumite depuneri care îți pot pune sănătatea în pericol sau chiar existența trombozelor venoase care presupune formarea de cheaguri de sânge.

Eco Doppler Venos este o investigație non invazivă și se pot depista trombozele venoase sau insuficiența venoasă cronică. 

Medicul Frânculescu Marius îți va spune exact dacă sângele tău circulă normal, dacă există depuneri de colesterol sau alte materiale care ar putea să îți blocheze circulația sanguină. 

 Exemple de afecțiuni care pot fi depistate cu ajutorul Ecografiei Doppler:

  • Stenoze cartodiene;
  • Leziuni are peretelui vascular; 
  • Stenoze intracraniene;
  • Tromboze ateriale;
  • Tromboze venoase;
  • Ocluzii de artere cervico-cerebrale;

Beneficiile oferite la ecografia Doppler la Profilaxia Timișoara

  • Te tratăm cu grijă și atenție și îți recomandăm tratament specific afecțiunii sau a bolii tale;
  • Îți oferim și garantăm calitate a prestațiilor efectuate ;
  • Te respectăm și te tratăm cu o atitudine pozitivă de fiecare dată.
PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!
Ești interesat de una din procedurile realizate în clinica noastră, însă nu ai timp să te documentezi pentru ce specializare să te programezi?Nu-i nimic: lasă-ne câteva informații despre tine și unul din consultanții noștri te va ghida spre ce ai nevoie.