Hemopatie Timisoara

Dr. Telescu Claudia

Servicii de homeopatie in Timisoara; tratamentul alternativ sau complementar a bolilor prin utilizarea a peste 2000 de remedii.

Homeopatia este o terapie complementară/alternativă, care stimulează  și susține capacitatea naturală de vindecare a pacientului.

Este o terapie holistică care se adresează omului ca întreg, având în vedere nu doar corpul acestuia (planul fizic), cât și planul emoțional și mental, țintind restabilirea echilibrului la toate aceste nivele.

Homeopatia folosește remedii naturale, numite remedii homeopate, de origine minerală, vegetală sau animală, care au fost supuse unui proces special numit potențare sau dinamizare, proces prin care remediile ajung să aibă efect nu doar în planul fizic, cât și în cel energetic al organismului.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!
Ești interesat de una din procedurile realizate în clinica noastră, însă nu ai timp să te documentezi pentru ce specializare să te programezi?Nu-i nimic: lasă-ne câteva informații despre tine și unul din consultanții noștri te va ghida spre ce ai nevoie.