Medicina muncii Timisoara

Cristina Nica

Medic Primar Medicina Muncii

Vrei să te angajezi și ai nevoie de dosarul medical pentru angajare?

Ești deja angajat și a venit timpul controlului periodic pentru actualul loc de muncă?

Ai o afacere iar angajații tăi au nevoie de medicina muncii? Clinica Profilaxia din Timișoara îți oferă servicii specializate complete de medicina muncii, efectuate de către personal acreditat, toate într-un singur loc.

Preț de la 65 de lei pentru medicina muncii la clinica Profilaxia din Timișoara.

Serviciile de medicina muncii din cadrul Centrului Profilaxia, Timișoara sunt asigurate de Cristina Nica, Medic primar medicina muncii.

La Profilaxia, avem grijă prin efectuarea serviciilor medicale de medicina muncii, ca tu să fii sănătos și în siguranță la locul de muncă și să îți evaluezi constant starea de sănătate pentru prevenție sau eventualele tratamente. 

Serviciile de medicina muncii pe care ți le oferim în Timișoara la Profilaxia, constau în evaluarea riscurilor ocupaţionale, întocmirea dosarelor medicale la angajare și control periodic, cât și eliberarea fișei de aptitudine. 

Ce este medicina Muncii?

Medicina muncii este o specialitate medicală importantă care are rolul de a proteja angajații în cadrul locurilor de muncă și de a susține angajatorul, în scopul de a îmbunătăți calitatea muncii, referitor la sănătate. 

Specialiștii de medicina muncii previn apariția anumitor afecțiuni care pot surveni în mediul de lucru, identifică boliile profesionale care apar sau care sunt cauzate de condiții improprii de desfășurare a activităților la locul de muncă. 

Medicina muncii pentru angajați

Prin medicina muncii și activitățile specifice de evaluare și supraveghere a stării de sănătate ca angajat, pot fi depistate anumite diagnostice sau boli profesionale la care ești predispus în câmpul muncii. 

Această specialitate are rolul de a te sprijini în adaptarea la anumite condiții de muncă promovând sănătatea și siguranța ta.

Medicina muncii pentru angajatori

În cazul în care deții propriul business în Timișoara și ai nevoie de medicina muncii pentru angajații tăi, la Profilaxia efectuăm contracte de colaborare cu firma ta. 

Pe lângă faptul că tarifele se negociază pentru firmele cu peste 10 angajați, la Centrul nostru medical vor fi păstrate în sistem securizat și pe termen lung toate dosarele medicale ale angajațiilor tăi. 

Programează-te acum!Preț de la 65 de leipentru medicina muncii la clinica Profilaxia din Timișoara. 

Servicii medicina muncii oferite la Profilaxia, Timișoara:

 • Se asigură investigațiile necesare fiecărui loc de muncă: analize de laborator, electrocardiogramă, spirometrie, audiometrie, examinări psihologice;
 • Investigații necesare pentru munca de birou: examen clinic, acuitate vizuală;
 • Investigații necesare pentru munca la înălțime și cei care fac ture de noapte: examen clinic, acuitate vizuală, EKG, audiometrie, glicemie, examen psihologic;
 • Investigații necesare pentru munca la înălțime și cei care fac ture de noapte: examen clinic, acuitate vizuală, EKG, audiometrie, glicemie, examen psihologic;
 • Investigații necesare pentru cei care conduc autoturisme categoria B: examen clinic, acuitate vizuală, EKG, audiometrie, glicemie, examen psihologic;
 • Investigații necesare pentru cei care lucrează în sector alimentar: examen clinic, coprocultură si examen coproparazitologic;
 • Investigații necesare pentru cei care lucrează în învățământ: examen clinic, acuitate vizuală, examen psihologic;
 • Investigații necesare pentru cadre medicale și pentru cei care prestează servicii de înfrumusețare: examen clinic, test HIV, Ag HBs și Ac HCV;
 • Investigații necesare pentru cei care prestează muncă necalificată: examen clinic,EKG;
 • La persoanele expuse noxelor chimice sau de altă natură, investigațiile necesare se stabilesc în funcție de acestea.

Beneficiile oferite în medicina muncii de Profilaxia Timișoara:

 • Îți răspundem rapid la solicitări;
 • Îți oferim și garantăm calitate a prestațiilor efectuate;
 • Ne deplasăm la locația beneficiarului;
 • Te respectăm și te tratăm cu o atitudine pozitivă de fiecare dată.
PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!
Ești interesat de una din procedurile realizate în clinica noastră, însă nu ai timp să te documentezi pentru ce specializare să te programezi?Nu-i nimic: lasă-ne câteva informații despre tine și unul din consultanții noștri te va ghida spre ce ai nevoie.