Ecografie Timisoara

In cadrul cliniicii Profilaxia se pot efectua diverse tipuri de ecografii precum ecografie generala, ecografie tiroida, ecografie cardiaca, ecografie doppler vascular, ecografie mamara, ecografie parti moi, ecografie musculo-scheletala.

Ecograf Samsung, multidisciplinar, permite efectuarea urmatoarelor tipuri de ecografii:

• Ecografia abdominala: permite evidentierea afectiunilor hepatice localizate (tumori benigne sau maligne) sau difuze (steatoza, ciroza); a litiazei sau a inflamatiei colecistului; a unor afectiuni ale pancreasului (pancreatita, tumori); a adenopatiilor sau leziunile splenice; a litiazei renale, a malformatiilor sau a tumorilor benigne sau maligne renale; prezenta de lichid in cavitatea abdominala.

• Ecografie pelvina: permite explorarea vezicii urinare, uterului, ovarelor, prostatei, veziculelor seminale.

• Ecografie tiroidei: exploreaza dimensiunile, forma, conturul, densitatea, structura si vascularizatia glandei tiroide, a stucturilor invecinate precum regiunea laterocervicala si a ganglionilor limfatici cervicali; este utilizata pentru diagnosticul nodulilor tiroidieni benigni sau maligni, tiroiditelor etc.

In cadrul Centrului Medical Profilaxia aveti la dispozitie serviciul medical Ecografie.

Pentru informatii suplimentare despre Ecografie sau pentru programarea unei consultatii la medicul specialist, va rugam sa apelati numarul de telefon afisat sau sa ne trimiteti un email folosind formularul de pe pagina de contact.

Ecografie generală, mamară, parţi moi – Dr. Molomfălean Ramona, medic specialist radiologie

Dr. Sperlea Ileana, medic primar radiologie

Echipa medicala

 

Dr. Sperlea Ileana

Medic primar radiologie