Termeni si conditii de utilizare a www.profilaxia.ro

Acest website este proprietatea SC CENTRUL PROFILAXIA S.R.L., societate care este si operatorul acestui site si are sediul pe BV. Victor Babes 33-35 ap.14, Timisoara, Timis, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J35/1296/2001, cod unic de identificare 14296918.

Site-ului nostru este un loc de prezentare si informare despre Centrul Medical Profilaxia, un centru medical privat, cu actionariat 100% romanesc, unul dintre cele mai vechi centre medicale private din Timisoara, cu peste 20 de ani de activitate.

Pe acest website puteti gasi diverse tipuri de informatii despre Centrul Medical Profilaxia, despre serviciile oferite prin intermediul Centrului Medical Profilaxia sau alte informatii cu caracter general din domeniul sanatatii. Astfel, printre informatiile prezentate, utile pentru dumneavoastra, puteti regasi: specialitati medicale existente, medici, servicii medicale, orar, preturi, informatii despre specialitati, articole medicale, proiecte in care am fost implicati, informatii de contact, noutati, oferte, etc.

Reguli pentru vizitarea/utilizarea site-ului

Acest document pe care il parcurgeti, intitulat „Termeni si conditii” reprezinta regulile definite de noi si de legilslatia in vigoare, pe care va rugam sa le cititi si sa le acceptati pentru a putea vizita sau utiliza site-ul nostru.

Vizitarea si utilizarea site-ului se pot face numai prin citirea si acceptarea prezentului document „Termeni si conditii” in totalitate. Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare prezentate, puteti sa va exprimati acest dezacord parasind pur-si-simplu site-ul, dar noi nu ne dorim acest lucru, asa ca, pentru orice neclaritati sau informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@profilaxia.ro. Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica acest document, fara o notificare prealabila, veti putea vedea oricand continutul complet si la zi a „Termenilor si conditiilor”, in sectiunea localizata in josul paginilor site-ului.

Calitatea de „Vizitator” o au toti cei care acceseaza site-ul nostru, indiferent cat de des si care doar parcurg diversele sectiuni cu informatii, articole etc

Calitatea de „Utilizator” o dobandesc toti cei care acceseaza site-ul, indiferent cat de des, dar care fie completeaza chestionarul de satisfactie, fie corespondeaza cu noi prin intermediul formularului de contact.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site este proprietatea SC Centrul PROFILAXIA S.R.L. (cu exceptia sectiunilor unde este mentionata expres sursa de provenienta) si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala, la nivel national si international. Folosirea fara acordul scris al SC Centrul PROFILAXIA S.R.L. a oricaror elemente de continut se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Serviciile, orarul, preturile sau alte informatii prezentate pe site au caracter informativ, ele pot suferi modificari, de aceea pentru o informare exacta si la zi, in momentul in care aveti nevoie va rugam sa sunati la numerele de telefon afisate pe site.

Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Link-urile catre terte pagini web inspre care se poate face trimitere de pe acest site sunt doar cu caracter informativ si sunt strict responsabilitatea tertelor parti care le detin, atat sub aspectul politicii lor de prelucrare a datelor personale, cat si sub aspectul functionarii si a veridicitatii informatiilor continute.

Conectarea si trimiterea catre pagina de start a www.profilaxia.ro de pe alte site-uri, se face doar cu acordul nostru scris, motiv pentru care te rugam sa ne contactati in prealabil.

Fiecare Utilizator raspunde pentru veridicitatea identitatii declarate, cat si a informatiior furnizate. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati sunt direct responsabile, in conformitate cu legile in vigoare.

SC Centrul PROFILAXIA S.R.L. nu raspunde pentru evenimentele cauzate de fapte care nu sunt sub controlul sau. Serviciul oferit de acest site nu ofera garantii pentru functionarea permanenta a platformei online, functionarea fara erori, virusi informatici sau actiuni ce nu pot fi controlate de noi, dar vom intreprinde toate actiunile necesare pentru a asigura conditii optime de functionare si comunicare.

www.profilaxia.ro este gazduit pe serverele unei terte companii, nu este in responsabilitatea SC Centrul PROFILAXIA S.R.L. nici un fel de disfunctionalitate a mijloacelor tehnice utilizate de catre utilizatori survenita in cursul sau ulterior accesarii acestui site. De asemenea, nu putem garanta ca site-ul va functiona continuu, fara intreruperi si erori din cauza conexiunii la Internet. In cazul in care exista probleme in utilizarea site-ul nostru, te rugam sa ne contactezi prin intermediul Formularului de Contact sau sa ne scrii la adresa de email:office@profilaxia.ro

Cei care viziteaza/utilizeaza site-ul pot, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand campanii de promovare sau orice forma de spam.