Clinica pediatrie Timisoara

Ai observat anumite simptome în starea de sănătate a copilului tău? Ai nevoie să îl vadă un medic specialist? Sau îți dorești pur și simplu să te asiguri că bebelușul sau copilul tău este sănătos și se dezvoltă în cel mai armonios mod? 

Cel mai bun mod de evalua starea de sănătate a copilului tău și de a te asigura că este în siguranță este un control la pediatrie la Clinica Profilaxia din Timișoara.

Afecțiunile copiilor evoluează într-un mod și un ritm diferit de cele ale adulților, așadar acestea trebuie investigate imediat, încă de la primele semne și monitorizate cu atenție.

Dr. Boangiu Daniela

Ce este Pediatria? 

Pediatria este o ramură a medicinei care are ca rol îngrijirea medicală, prevenția și tratarea sugarilor, copiilor și adolescenților. 

Medicul pediatru are grijă de sănătatea copilului din toate punctele de vedere, gestionând bunăstarea fizică și mentală a acestuia, în fiecare etapă a dezvoltării și creșterii copilului, până la vârsta de 18 ani. 

 

Când trebuie să apelezi la medicul pediatru?

Medicul pediatru este considerat aliatul părintelui atunci când vorbim de starea de sănătate a copilului, indiferent că acesta este sănătos, pentru prevenție cât și atunci când acesta suferă de o boală acută sau cronică. 

Un control la medicul pediatru ar trebui să fie parte dintr-o rutină de prevenție și este recomandat să fie făcut chiar și atunci când copilul este sănătos. În acest fel există siguranța că acesta va crește și se dezvolta sănătos iar eventualele afecțiuni sau boli se vor depista la timp sau preveni. 

Medicul nostru DR. BOANGIU DANIELA specializat în pediatrie la Clinica Profilaxia din Timișoara îți va fi alături la fiecare control cu recomandări sau investigații necesare pentru ca tu să ai parte de liniște iar copilul tău să fie în siguranță. 

Atunci când în starea de sănătate a copilul apar anumite schimbări sau simptome, precum febră, tuse sau orice alt tip de simptome o programare a acestuia la medicul pediatru este recomandată pentru a depista și monitoriza, eventualele afecțiuni sau boli. 

În primul an de viață al copilului, vizitele la pediatrie sunt necesare pentru o creștere sănătoasă și armonioasă a copilului.  O primă vizită ar trebui făcută chiar în primele 2 săptămâni de la naștere pentru:

  • a fi cântărit și măsurat;
  • a i se verifica orhcii, gura, urechile, vindecarea buricului, organelor genitale și articulațiilor;
  • a se verifica viciie de poziție sau malformațiile;
  • pentru recomandări referitoare la programul meselor și al somnului;
  • pentru igiena zilnică și vaccinurile recomandate perioadei din primul an de viață. 

Beneficiile oferite în cadrul cabinetului  de pediatrie la clinica  Profilaxia din Timișoara:

  • Abordăm la nivel complex fiecare copil;
  • Tratăm cu grijă și atenție bebelușul sau copilul tău și îți recomandăm  investigații sau tratament specific;
  • Ne deplasăm la domiciliu;
  • Îți oferim și garantăm calitate a prestațiilor efectuate ;
  • Te respectăm și te tratăm cu o atitudine pozitivă de fiecare dată.
PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!
Ești interesat de una din procedurile realizate în clinica noastră, însă nu ai timp să te documentezi pentru ce specializare să te programezi?
Nu-i nimic: lasă-ne câteva informații despre tine și unul din consultanții noștri te va ghida spre ce ai nevoie.